Over ons

Apex Jiu-Jitsu

Meer dan een vechtsport.

Wij geloven dat BJJ & Submission grappling een enorme impact kan hebben. Wij verbeteren de wereld door deze sport als instrument te gebruiken vanwege de positieve invloed die het heeft op mensen en hun omgeving.

Wij hechten enorm veel aandacht aan het creëren van een veilige en inspirerende sportieve omgeving. Wij zorgen voor een omgeving die uitnodigt tot plezier, presteren én sociale binding. Teamleden ondersteunen elkaar, zo groeien wij als team naar een hoger niveau.

Wij geven trainingen in BJJ & Submission grappling aan een team dat bestaat uit dames en heren, van recreanten tot wedstrijdvechters, allen op weg naar de beste versie van zichzelf.

Wij zijn Leah en Marwin Grovell.
Oprichters van Apex Jiu-Jitsu.

Braziliaanse jiu-jitsu

Braziliaanse jiu-jitsu of BJJ heeft zichzelf bewezen in 1993 bij de Ultimate Fighting Championships (UFC) waar verschillende vechtstijlen het tegen elkaar opnamen. Een kleiner en lichter persoon won wedstrijd na wedstrijd met de wetenschap van het grondvechten. Hierdoor is het duidelijk geworden hoe belangrijk kennis van het grondwerk in Mixed Martial Arts (MMA) is. Naast MMA is BJJ is de ideale zelfververdediging waarin een kleiner en minder atletisch persoon door middel van techniek kan overwinnen.

Submission Grappling

Submission Grappling is de No-Gi (zonder kimono) versie van Braziliaanse Jiu-Jitsu. In deze sport richten we ons op takedowns (het naar de grond brengen van je trainingspartner) en het grondvechten. Het heeft overeenkomsten met Sambo, Catch- en Submission wrestling. Naast het gebruik van worsteltechnieken gebruik je op de grond controle technieken zoals verwurgingen, arm- en beenklemmen.
leah en marwin grovell

KOM LANGS BIJ APEX JIU-JITSU

VOOR DE BESTE BJJ & SUBMISSION GRAPPLING IN TWENTE
NEEM DIRECT CONTACT OP

WAT MENSEN ZEGGEN